Tini: het nieuwe leven van Violetta

Tini: het nieuwe leven van Violetta laat het persoonlijke verhaal zien van de jonge Argentijnse actrice Martina ‘Tini’ Stoessel. Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe heeft geleid dat haar persoonlijke verhaal in deze film is verwerkt. Neem een kijkje in het leven van ‘Tini’, die de wereld vanVioletta achter zich laat en haar eigen vleugels uitslaat. Ze gaat als artiest op eigen benen een nieuw avontuur tegemoed in een sensationeel zomers avontuur. Samen met haar vrienden (Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Maria Clara Alonso), die de kijker al kent vanuit de hitserie, beleeft Tini opnieuw de populaire muziek, waanzinnige choreografieen en een meeslepende verhaallijn.

TINA in Concert

Op 23 april 2016 presenteert Tina in Concert de muzikale filmpremière van Tini: het nieuwe leven van Violetta! Martina en de cast vliegen speciaal voor deze bijzondere premiere vanuit Argentinië naar Nederland. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op Tinainconcert.nl.


Tini: het nieuwe leven van Violetta

Tini: het nieuwe leven van Violetta is vanaf 5 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil jij kaartjes winnen voor deze film? Ga dan naar onze win-actie.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

4 thoughts on “Tini: het nieuwe leven van Violetta

Leave a Reply