Trailer Stranger Things (Netflix Original)

Netflix heeft vandaag de tweede trailer en officiële poster vrijgegeven van de langverwachte Netflix Original Stranger Things, die vanaf 15 juli exclusief en wereldwijd beschikbaar is. De serie is een hommage aan de supernatural cult classics van de jaren ’80, en vertelt een coming of age verhaal over drie jongens die een wereld induiken waar gevaar altijd op de loer ligt. De trailer vind je hieronder.

Trailer Stranger Things

 

Beschrijving

Hawkins, Indiana – 1983. Een onschuldige avondje Dungeons and Dragons spelen neemt een dramatische wending voor een groepje jonge vrienden als groepslid Will Byers onder zeer verdachte omstandigheden in het niets verdwijnt. Al snel raakt het kleine stadje compleet in de ban van samenzweringstheorieën over de vermissing van de jongen. Will’s moeder (Winona Ryder) begint samen met de lokale autoriteiten een zoektocht naar haar zoon en ontdekt een reeks van mysteries met geheime overheidsexperimenten, bovennatuurlijke gebeurtenissen en een vreemd meisje dat onmenselijke krachten lijkt te bezitten. Ook de beste vrienden van Will zetten alles op alles om hem terug te vinden, en belanden hierdoor in angstaanjagend spannende situaties.

In de cast zien we Winona Ryder (Joyce Byers), Matthew Modine (Dr. Brenner), David Harbour (Chief Hopper), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Natalia Dyer (Nancy Wheeler). De kinderen worden gespeeld door Millie Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), and Gaten Matarazzo (Dustin Henderson).

Stranger Things is vanaf 15 juli te zien op Netflix

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

1 thought on “Trailer Stranger Things (Netflix Original)

  1. Spannende serie, die ik in een week tijd heb gezien. Pluspunt is dat je probleemloos de afleveringen achter elkaar kunt bekijken, zonder dat je je gaat ergeren aan personages. Mooie grimmige sfeer en goed acteerwerk. Ik zeg een aanrader!

Leave a Reply