Sharon Doorson en Waylon te horen in Trolls

Gisteren zijn de eerste namen van de Nederlandse stemmencast van de hilarische en muzikale animatiefilm TROLLS bekendgemaakt. Singer-songwriters Sharon Doorson en Waylon nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Beiden maken met deze nieuwe film van DreamWorks Animation hun inspreekdebuut.

 Trolls

Sharon Doorson leent haar stem aan de altijd vrolijke maar ook een beetje naïeve trol Poppy. Als ze geconfronteerd wordt met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ze dat ze dit probleem niet kan oplossen met een liedje, een dansje en een knuffel. In de Engelstalige versie neemt Anna Kendrick deze rol voor haar rekening.

Waylon is de overbezorgde, achterdochtige overlever Knoest. De enige trol die niet zingt, danst of knuffelt en altijd voorbereid is op het ergste. Justin Timberlake heeft de stem van Knoest ingesproken in de Engelstalige versie van de film.

Trolls

Sharon en Waylon zingen tevens samen Nederlandstalige versies van o.a. ‘True Colors’ van Cindy Lauper en ‘Can’t Stop The Feeling’, de wereldwijde hit van Justin Timberlake. De regie van de Nederlandstalige versie van TROLLS is in handen van Marty de Bruijn en de vertaling is gedaan door Hilde de Mildt. De opnames starten op 5 september 2016. De volledige Nederlandse stemmencast wordt later bekend gemaakt.

 Trolls

Synopsis

Van de makers van SHREK komt de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar: Dreamworks’ TROLLS. Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen. Dreamworks’ TROLLS is een verfrissende comedy voor iedereen. Vol muziek, emotie en avonturen waar je haren van overeind gaan staan. Niets kan je voorbereiden op deze nieuwe Trollen-wereld.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply