Videoland: Afscheid van ziekenhuis series

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Zo werkt het natuurlijk ook bij de online series. Met een nieuwe maandelijkse update zouden we willen beginnen met het informeren over de beschikbaarheid van Video on Demand. In deze eerste versie kijken we naar Videoland.

Private Practice

private-practice

Videoland neemt deze maand nog afscheid van de in mijn ogen geweldige serie Private Practice. Private Practice is natuurlijk een spin-off van de serie Grey’s Anatomy, waarin de hoofdrolspeelster de ex-vrouw was van McDreamy. Hoewel Grey Anatomy nog lekker doorgaat, kwam er na 6 seizoenen een einde aan Private Practice. Wil je nog even lekker deze ziekenhuisserie kijken? Schiet dan op, want je hebt nog maar tot 29 juni. Daarna komt wel het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy online, en hebben ze ook nog The Night Shift als je niet genoeg kan krijgen van ziekenhuis series.

Red Band Society

Red Band Society

De tweede serie die stopt is ook een ziekenhuis serie, alleen dan anders. Ik heb het hier over Red Band Society. Ook aan deze serie wordt van Videoland verwijderd op 29 juni 2016. Waar gaat Red Band Society over? Nou het gaat over het leven van de kinderen op kinder afdeling. Dat klinkt als een zwaar onderwerp? Nou dat is het eigenlijk ook wel, maar gelukkig hebben de makers het draagbaar gemaakt met een flinke dosis humor.

Wil jij nog een van de series kijken? Dan moet je opschieten. Maar het helpt natuurlijk wel dat je het eerst gratis kan uitproberen! De eerste twee weken is geheel gratis. 

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply