Vijf feitjes over Channing Tatum

Channing Tatum is de “hot guy” die de meeste mensen wel kennen uit de film Step Up, Dear John en Magic Mike. De echte fans weten natuurlijk dat hij geboren is op 26 april 1980 in Cullman, en dat hij dol is op sport. Maar wist je de volgende vijf feitjes ook al? 

1. Channing Tatum brak internationaal door met zijn rol in de muziek clip “She Bangs” van Ricky Martin. Hiervoor ontving hij 400 dollar, maar het koste hem 7 dagen.

2. Tijdens de opnames van “The Eagle” kreeg Channing ernstige brandwonden omdat een crewlid kokend water over zijn wetsuit gooide, en niet warm water om hem op te warmen. Dit is al ernstige natuurlijk, maar het enige plek waar hij brandwonden opliep was zijn penis! Auw!!!

Channing Tatum - The Eagle

3. Channing Tatum betaalde samen met Steven Soderbergh voor de voor film Magic Mike, samen moesten ze 6.5 miljoen dollar ophoesten. Gelukkig voor beide heren leverde de film uiteindelijk bijna 140 miljoen dollar op.

4. Voordat hij zijn modellen carrière begon had hij verschillende banen waaronder: Bouwvakker en verkoper. Maar in verschillende interviews heeft hij aangegeven dat zijn leukste baan in het katten-asiel was.

Channing Tatum - Magic Mike

5. De ouders van Channing Tatum vonden hem een lastig kind. Hierdoor besloten ze hem naar een militaire kostschool te sturen. Hier kwam hij uiteindelijk bij het American Football team, en wou hij dit eigenlijk professioneel gaan doen na zijn schooltijd.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

1 thought on “Vijf feitjes over Channing Tatum

Leave a Reply