Warner Brothers stelt The Lego Movie Sequel uit

Warner Brothers heeft een aantal verandering doorgevoerd in haar releaseschema. Een van de grote verassingen is dat het vervolg op The Lego Movie uit 2014 nu pas in 2019 in de bioscoop verschijnt. In The Lego Movie Sequel beleven Emmet en Wyldstyle hun tweede avontuur. In dit avontuur belanden de twee in een apocalyptische wereld met veel verwijzingen naar Mad Max en Planet of the Apes.

Lego Movie 2

 

The LEGO Movie Sequel

De LEGO film zou oorspronkelijk op 18 mei 2018 verschijnen, maar dat is nu dus 8 februari 2019 geworden. Een verklaring voor het uitstel is niet gegeven, maar mischien waren twee LEGO films in twee jaar tijd iets te veel van het goede? Maar we kunnen natuurlijk wel uitkijken naar de andere LEGO films, The LEGO Batman Movie en The LEGO Ninjago Movie komen allebei in 2017.

Ook gaan er geruchten voor The Billion Brick Race. Dit moet een animatiefilm zijn die omschreven wordt als een epische race waarbij alles mogelijk is. Deze zou ergens in 2018 – 2019 moeten verschijnen.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply