Will & Grace seizoen 9

Het is 11 jaar geleden nadat de serie Will & Grace stopte, en nu is er een nieuw seizoen op TV. Nu is de vraag natuurlijk, is de magie er 11 jaar later nog steeds? Wij keken afgelopen week de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Wat we hier van vonden lees je hieronder. 

Will & Grace 2017

In de eerste minuten wordt de hele 11 jaar uitgelegd met de snelheid van een trein. Ook zetten ze zichzelf in de eerste minuten weer op de kaart. Zo komt er binnen 30 seconden een Grindr grap langs, online slut shaming. En een onmogelijke crush. Maar het belangrijkste is de eerste minuten gebruikt worden om eigenlijk de seizoen finale in 2006 ongedaan te maken. Als je de finale aflevering niet gezien hebt, dan is het verstandig deze toch nog even te bekijken. Een aantal grappen die Karen maakt ga je echt niet begrijpen als je niet meer weet hoe het geëindigd is.

Terug zoals het was

Binnen een minuut of 15 is alles weer zoals het was. Will en Grace gaan weer samenwonen, beide single en kinderloos. Jack woont er nog steeds aan de andere kant van de gang. En Karen? Ja Karen is nog steeds een rijk verwent kreng met een liefde voor alcohol. Het is eigenlijk eng om te zien hoe alles er zo vertrouwt uitziet. Er lijkt helemaal niks verandert te zijn. Zelfs het appartement is nog zoals het was.

Goed begin

Will and Grace zet een goed begin neer voor het seizoen, het lijkt erop dat het weer een seizoen word om van te genieten.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply