Winactie: 100% Coco – #styletiger

De film 100% Coco draait momenteel in de bioscoop, hiervoor hebben we een mooie actie kunnen organiseren met Dutch Film Works. Wij mogen twee filmkaartjes en een 100% Coco doe boek weggeven! Wil jij de film graag zien? Lees dan verder!

100% Coco

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als ‘grijze muis’ door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Winactie

Wil jij het pakket van 100% Coco winnen? Doe dan mee met onze winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

22 thoughts on “Winactie: 100% Coco – #styletiger

  1. Natuurlijk mag mijn zus mee, we gaan altijd samen naar de film, alleen vind ik ze gauw te spannend maar dat komt met deze zeker goed!

  2. Mijn dochter Nina wil hier dolgraag naartoe, de trailer sprak haar erg aan. En… laat ons lieve konijntje nou ook eens COCO heten 😉 X

  3. Dat zou ik nou eens leuk vinden voor mijn dochter en haar beste vriendin. Ze zijn dol op mode, shoppen, make up, etc. Ze zien elkaar deze hele zomervakantie niet omdat de meiden beide gescheiden ouders hebben. De vakanties sloten net op elkaar aan. Dus na de zomervakantie willen deze 2 meiden best wel een middagje samen naar de bios toe. Dat vinden ze super leuk.

  4. Ik wil graag mee doen zodat ik met een vriendin erheen kan gaan die ook graag kleding maakt.

  5. Mijn nichtjes willen heel graag naar deze film. Ik zou ze graag verrassen met de 2 vrijkaarten en dat leuke boek natuurlijk.

Leave a Reply