Winactie: Angry Birds: De Film [GESLOTEN]

Volgende week komt Angry Birds: De film in de bioscoop. Enkele maanden geleden poste we hier al de trailer over. Nu hebben we van Universal Pictures International bioscoopkaartjes ontvangen die we mogen weggeven. Wil jij twee kaartjes winnen voor Angry Birds: De film? Ga dan onderaan deze pagina naar de winactie!

Chuck (Josh Gad) and Red (Jason Sudeikis) on the beach in Columbia Pictures and Rovio Animation's ANGRY BIRDS.

Over de film

Angry Birds: De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

1271033 - THE WALK

Winactie

Voor de win-actie maken we gebruik van Rafflecopter. Rafflecopter toont ons automatisch de winnaar aan het einde van de actie. Hierdoor zijn wij volledig on-partijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen log je in met Facebook, of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van Laurens Media Group. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nlen Let's Talk Motorsport.

12 thoughts on “Winactie: Angry Birds: De Film [GESLOTEN]

 1. Ohhh mijn kleine kanjer wil dolgraag naar de Angry birds film dus ik waag heel graag een kansje en ga ontzettend hard duimen in de hoop hem te mogen verrassen! Hij heeft al meerdere malen de trailer gezien en kan niet wachten om naar de bios te mogen. Super leuk om te zien hoe hij er in op gaat haha!

  Aan alle stapjes voldaan 🙂 nu duimpjes draaien!

 2. Helemaal leuk! Ik volg/like facebook & twitter..
  Zal super zijn om er met de kids heen te gaan!
  Groetjes ilsiee

 3. Wat is er gebeurt? Wat is er loos?
  Waarom kijkt die vogel zo boos?
  Heeft iemand aan z’n staart getrokken?
  En zit ‘ie daarom zo te mokken?
  Of is er ’n andere vogel die ontzettend zeurt,
  en is hij daarom zo’n Angry Bird.
  De vogels gaan gezellige avonturen beleven,
  Maar dat duurt helaas maar voor even.
  Groene varkentjes komen naar het eiland toe,
  Maar Red verwacht alleen maar gedoe.
  Red vertrouwt ze voor geen meter,
  En hij weet natuurlijk alles beter.
  Het lijkt ons een film met hilarische avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Wij (mn zoontje en ik) zouden deze film graag in de bios kijken,
  Of het avontuur goed afloopt, moet nog blijken…

 4. Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Het zou mij fantastisch leuk lijken om binnenkort met mijn kinderen naar Angry Birds te gaan dankzij FilmGeek.

 5. Leuke actie. Superleuke jongensfilm voor mijn zoontjes!.Leuk om ze hier mee te verrassen.
  Mijn jongste doet dit jaar de communie op 22 mei a.s. . Zou een leuk extraatje zijn.

 6. Ik zou dolgraag mijn oppaskindje meenemen! Die is dol op Angry birds! Zou toch een leuke verassing zijn! ?

 7. M’n zoontje is helemaal verzot op het spelen van de games en een filmuitje naar zijn favoriete gamehelden zou hem even rust kunnen geven 😉 Hij zou het te gek vinden om eindelijk de karakters meer en beter leren te kennen!

 8. Leuk; de diverse Angry Birds varianten zijn hier ‘kapot’ gespeeld door 3 enthousiaste jongetjes (en hun mama). Nu de film nog zien …

Leave a Reply