Winactie: Anna

Vanaf 12 september draait ANNA in de bioscopen, de nieuwe film van regisseur Luc Besson. Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten vergeven! Wil jij twee vrijkaarten winnen? Doe dan mee met onze winactie.

Plot

Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Trailer

Winactie

Wil jij een setje van twee vrijkaarten winnen? Doe dan mee met onze winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op een prijzenpakket. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint. Het meedoen is gratis, de kaarten zijn alleen geldig in Nederland

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

16 thoughts on “Winactie: Anna

  1. Lijkt me een te gekke film om samen met Marjolijn heen te gaan de vriendin van mijn vrouw daar ga ik wel vaker mee naar de bioscoop

  2. O wat leuk om mijn man met deze kaarten te verrassen.

    Voor een super spannende bioscoopavond met z’n twee.

    Ik doe graag mee met jullie gave actie!

Leave a Reply