Winactie: Avengers: Infinity War

Op 30 april 2008 draaide voor het eerst Iron Man in de bioscoop. Hiermee begon het Marvel Cinematic Universe. We zijn inmiddels 10 jaar verder en aangekomen bij de 19e film genaamd: Avengers: Infinity War. Deze draait vanaf 25 april in de bioscoop, en wij mogen van Disney een prijzenpakket weggeven! Wil je mee doen? Lees dan verder.

Beschrijving Avengers: Infinity War

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Inhoud Prijzenpakket

 • Een pet
 • een pin,
 • een notepad
 • twee vrijkaarten (aangeboden door Filmgeek zelf)

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de prijs. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

Afbeeldingen uit de film

Filminformatie

Titel: Avengers: Infinity War
Regie: Anthony en Joe Russo
Cast: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Letitia Wright, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt
Speelduur
: 149 minuten
Releasejaar
: 2018

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

34 thoughts on “Winactie: Avengers: Infinity War

 1. Mijn favoriet is Thor. Dat had ik niet verwacht na de eerste twee films, maar de derde vond ik zo goed dat hij meteen gestegen is naar de toppositie! Het is een god, maar hij is niet onkwetsbaar en hij heeft ook een behoorlijke dosis humor.

 2. Mijn favoriete Avenger is en blijft Captain America. Door de jaren heen is Steve Rogers altijd zichzelf gebleven, standing up for the little guy voor en na zijn supersoldier serum. Dit vind ik heel leuk van zijn karakter.

 3. Mijn favoriete Avenger is Black Widow/Natasha Romanoff omdat ze zo badass is en er wel wat girl/women power mag zijn! Ook vind ik Scarlett Johansson gewoon een geweldig goede actrice.

 4. Mijn favoriete character is The Winter Soldier. Dit omdat het zo’n complex karakter is en ik Sebastian Stan ook gewoon een geweldige acteur vind.

 5. Mijn favoriet is Iron Man/Tony Stark. In elke omstandigheid heeft hij wel een one-liner paraat en daarnaast is hij natuurlijk een briljant wetenschapper.

 6. ik ken de marvel wereld sinds kort. Door black panther en daarom is hij ook mijn favoriete avenger. Dapper , moedig en trouw. Ik vind hem een tof held ! hij is zelf natuurlijk neit lang een avenger maar toch

 7. Captain America. Misschien is hij af en toe iets te serieus, maar het is wel een vent met het hart op de juiste plek en hij geeft nooit op.

 8. De hulk. Al vanaf ik klein was vond ik de man met de groene borstel (zo noemde ik hem) erg indrukwekkend

 9. De voorgaande films waren erg leuk dus het lijkt mij dat deze ook een leuke film zal zijn wil dus deze pakket graag winnen!

 10. Mijn favoriete avenger is toch wel star lord Chris pratt zet hem geweldig neer en zijn characters is erg grappig en interessant

Leave a Reply