Winactie: Baywatch

Als je momenteel naar buiten kijkt dan denk je niet echt aan het strand. Maar deze maand is de nieuwe film Baywatch op dvd en blu-ray uitgekomen. Wij mogen van Triple P Entertainment een aantal van de DVD’s of Blu-rays weggeven. Wil jij de koude maanden even lekker ontsnappen met deze zomerse film? Lees dan snel verder.

 

Beschrijving

Plezier in de zon! Dwayne Johnson en Zac Efron komen samen en doen meer dan hun plicht in deze wilde en sexy komedie vol actie. Als het strand wordt overspoeld door een misdaadgolf, leidt de legendarische lt. Mitch Buchannon (Johnson) zijn eliteteam van stoere strandwachten op een missie om te bewijzen dat je ook zonder penning de baai kunt redden. Samen met een drietal blitse rekruten, onder wie oud-olympiër Matt Brody (Efron), verruilen ze de golven voor een diepe undercoveractie om een meedogenloze zakenvrouw (Priyanka Chopra, uit de tv-serie “Quantico”) te stoppen, wier duivelse plannen de toekomst van de baai bedreigen. Maak je klaar en duik in de actie met de heetste film van het jaar!

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

 

Serie informatie

Titel: Baywatch
Cast: Dwayne Johnson David Hasselhoff Pamela Anderson Jon Bass Alexandra Daddario Zac Efron
Speelduur
: 115 minuten
Releasejaar
: 2017

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

36 thoughts on “Winactie: Baywatch

 1. Om heel eerlijk te zijn verwacht ik er niet heel van maar misschien wordt ik wel positief verrast. Mijn voorkeur gaat uit naar een Blu-Ray maar met de DVD zou ik net zo blij zijn.

 2. Een film met lekkere meiden die weer spectaculaire reddingen zullen uitvoeren, ook zal in de film een romance niet ontbreken.

  Graag maak ik kans op de DVD

 3. Ik ben heel benieuwd naar deze film.
  IK keek vroeger altijd naar Baywatch op de tv, met allemaal stoere en mooie jonge strandwachten.
  Ik doe graag mee voor de dvd.

 4. Wat hebben wij gelachen met deze film in de bioscoop. Wij maken graag kans op de dvd. Om lekker samen met de feestdagen te kunnen kijken en nog vele malen daarna.

 5. Mijn verwachting zijn niet heel hoog, gewoon een leuk ontspannen avondje. Ik zou ‘m graag op blu-ray gaan zien!

Leave a Reply