Winactie: Brandweerman Sam – Redding in de bergen

De zomer draait Brandweerman Sam – UFO Alarm in de Nederlandse bioscopen. Brandweerman Sam is natuurlijk ook erg leuk om thuis te kijken. Wij mogen daarom drie dvd’s van Redding in de bergen weggeven. Op deze dvd staan de eerste vijf afleveringen van seizoen 8 van Brandweerman Sam. Wil jij deze dvd graag winnen? Lees dan snel verder.

Plot

In deze nieuwe afleveringen zie je een hoop dappere reddingen van Brandweerman Sam. Zo moet er een ontspoorde trein stop gezet worden, hebben Elvis en Mark een incident bij een klif en moet Sam snel ter hulp komen wanneer Norbert Puk per ongeluk met Jupiter door Piekepolder rijdt!

Winactie

Wij mogen drie keer de dvd Brandweerman Sam – Redding in de bergen weggeven. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Kun je niet wachten en wil je deze dvd van Brandweerman Sam nu al kijken met je kinderen? Redding in de bergen is onder andere verkrijgbaar via bol.com.

DVD informatie

Titel: Brandweerman Sam – Redding in de bergen (seizoen 8, deel 1)
Speelduur
: 60 minuten
Releasejaar
: 2014

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

19 thoughts on “Winactie: Brandweerman Sam – Redding in de bergen

  1. Nou, Pablo en Destiniej van goeie vriendin Linda delen alles, waaronder hun voorliefde voor allerlei voertuigen en animatiefilms 😀

  2. ik doe heel graag mee voor mijn zoontje, die helemaal gek is van alles wat maar met zwaailichten, sirenes of uniformen te maken heeft

  3. Deze mama wordt vooral heel blij….steeds maar regen in deze zomervakantie vraagt om een nieuwe dvd voor zoonlief! Lekker even een uurtje bankhangen

  4. Onze tweeling Lucas & Eva, ofwel zoals Bart ze noemt, Pablo & Destiniej (apart verhaal haha) zijn vooral wel van die onhandige Norbert hihi. Groetjes Linda Raaijmakers (@lindaenbjorn)

  5. Zou zo leuk zijn voor onze kleine Mick!! Bijna 3 jaar en net voor het eerst naar de film geweest.. en natuurlijk naar zn grote held brandweerman sam!! Hij

Leave a Reply