Home » Fun » Winactie » Winactie: Brandweerman Sam – Redding in de bergen

De zomer draait Brandweerman Sam – UFO Alarm in de Nederlandse bioscopen. Brandweerman Sam is natuurlijk ook erg leuk om thuis te kijken. Wij mogen daarom drie dvd’s van Redding in de bergen weggeven. Op deze dvd staan de eerste vijf afleveringen van seizoen 8 van Brandweerman Sam. Wil jij deze dvd graag winnen? Lees dan snel verder.

Plot

In deze nieuwe afleveringen zie je een hoop dappere reddingen van Brandweerman Sam. Zo moet er een ontspoorde trein stop gezet worden, hebben Elvis en Mark een incident bij een klif en moet Sam snel ter hulp komen wanneer Norbert Puk per ongeluk met Jupiter door Piekepolder rijdt!

Winactie

Wij mogen drie keer de dvd Brandweerman Sam – Redding in de bergen weggeven. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Kun je niet wachten en wil je deze dvd van Brandweerman Sam nu al kijken met je kinderen? Redding in de bergen is onder andere verkrijgbaar via bol.com.

DVD informatie

Titel: Brandweerman Sam – Redding in de bergen (seizoen 8, deel 1)
Speelduur
: 60 minuten
Releasejaar
: 2014

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Comments

 1. Anna says:

  Ik maak mijn zoontje graag blij met deze dvd van Brandweerman Sam

 2. Anna B says:

  Hij vind de brandweerauto mooi en Sam grappig

 3. Bart Lindeman says:

  Nou, Pablo en Destiniej van goeie vriendin Linda delen alles, waaronder hun voorliefde voor allerlei voertuigen en animatiefilms 😀

 4. marc de raden says:

  ik doe heel graag mee voor mijn zoontje, die helemaal gek is van alles wat maar met zwaailichten, sirenes of uniformen te maken heeft

 5. sappie25 says:

  Iedere aflevering is weer spannend! Mijn kids krijgen er geen genoeg van….

 6. Anita H. says:

  Ik ding graag mee!!

 7. Marian Zw says:

  Deze mama wordt vooral heel blij….steeds maar regen in deze zomervakantie vraagt om een nieuwe dvd voor zoonlief! Lekker even een uurtje bankhangen

 8. Lyn says:

  Leuk voor mijn kleine neefjes!

 9. Onze tweeling Lucas & Eva, ofwel zoals Bart ze noemt, Pablo & Destiniej (apart verhaal haha) zijn vooral wel van die onhandige Norbert hihi. Groetjes Linda Raaijmakers (@lindaenbjorn)

 10. Saskia says:

  Leuk! Ik maak heel graag kans. Mijn zoontje is gek op Brandweerman Sam.

 11. Jeroen says:

  het leukst? De brandweerauto!

 12. Celina says:

  Het leukst aan brandweerman vind hij de brandweerauto en de spannende avonturen!

 13. Iris says:

  Mijn zoontje vindt Tom Thomas en zijn helikopter het leukst

 14. shere says:

  onze zoon zou heel erg leuk vinden

 15. Lisanne Boem says:

  Geweldig wat leuk!

 16. Caroline M says:

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon (3 jr), die is helemaal gek van Tatoe-man Sam.

 17. Laura says:

  Zou zo leuk zijn voor onze kleine Mick!! Bijna 3 jaar en net voor het eerst naar de film geweest.. en natuurlijk naar zn grote held brandweerman sam!! Hij

 18. Laura K. says:

  Super leuk voor mijn zoontjes! Doe graag mee 😀

 19. Femke Dekker says:

  Gaaf voor Gijs, want hij is dol op brandweerman Sam!

Leave a Reply