Winactie: Brandweerman Sam Ufo Alarm!

Een tijdje geleden schreven wij al een recensie over Brandweerman Sam: Ufo Alarm! En nu vlak voor de feestdagen mogen we ook een aantal DVD’s weggeven. Wil jij kans maken op een van de DVD’s? Doe dan hieronder mee met de winactie.

Plot

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm.

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

 

Film informatie

Titel: Brandweerman Sam Ufo Alarm!
Regie: Gary Andrews
Speelduur
:60 minuten
Releasejaar
: 2017

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

31 thoughts on “Winactie: Brandweerman Sam Ufo Alarm!

  1. Bij brandweerman Sam denk ik aan mijn kleinzoon, die als brandweerman verkleed naar school gaat, als er feest is. Ook heeft hij een grote Brandweergarage met een brandweerauto die een sirene heeft.
    Voor hem doe ik graag mee.

  2. Sam is de meest geweldige naam die er is.. Alleen helaas konden wij onze zoon niet meer zo noemen omdat we de hond al zo genoemd hadden. hahaha maar de dvd is welkom voor ons binkie

  3. Superleuk voor onze zoon, we zijn ook naar de bioscoop geweest naar deze film. Bij Sam moet ik altijd denken aan het liedje, hij is heel accuraat. Wat is dat nou voor een tekst voor een kinderserie 😉

Leave a Reply