Winactie: De Familie Slim

Vanaf 17 april is de film: De Familie Slim overal verkrijgbaar op dvd en via iTunes, Ziggo, MovieMAX Online, KPN, Pathé Thuis, Tele2 en bij de KLM. Wij mogen van Just Entertainment een prijzenpakket weggeven van De Familie Slim. Het prijzenpakket bevat de film en een Kurio tablet zoals te zien is in de film. Lees hieronder hoe je mee kan doen.

De Familie Slim

In ‘De Familie Slim’ gaat dit geniale gezin voor het eerst zonder de jongste telg naar het uitvindersfestival Inventicon. Max heeft namelijk besloten dat hij een jaartje overslaat. Want hij heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Alleen blijkt de uitnodiging voor de 25ste editie van het Inventicon fake te zijn en belandt het gezin in Niemandsland. In de hoofdrol o.a. Harry Piekema, Matheu Hinzen, Sara Dol, Tatum Dagelet en Najib Amhali en een rol voor de populaire YouTuber Onnedi. De film is geregisseerd door Roy Poortmans en had ruim 90.000 bezoekers in de bioscoop!

Synopsis

Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alle drie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Teslison heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg…. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

Film informatie

Titel: De Familie Slim
Regie: Roy Poortmans
Cast: Harry Piekema, Tatum Dagelet, Matheu Hinzen, Sara Dol, Precious Bostelaar, Najib Amhali
Speelduur
: 78 minuten
Releasejaar
: 2017

The following two tabs change content below.

17 thoughts on “Winactie: De Familie Slim

  1. super leuke actie! Ik had op facebook gezien dat deze winactie erop stond en werd gelijk blij. Mijn favoriete idool speelt erin Sara Dol. Helaas deze film gemist in de bioscoop. Mijn zusje en ik kijken nog steeds naar deze film dus daarom waag graag een kans

  2. Mijn meiden hebben hier de voorstukjes van gezien en het lijkt ze een superleuke film. En die Kurio tablet vinden ze natuurlijk helemaal geweldig haha!

  3. Harry Piekema, Tatum Dagelet, Matheu Hinzen, Sara Dol, Precious Bostelaar, Najib Amhali : allemaal acteurs en actrices die ik vreselijk bewonder. Stuk voor stuk een genot om naar te kijken! Daarom lijkt me de film gewoon een MUST SEE!!

  4. Leuk! Mijn zoontjes hebben de trailer gezien en waren daar behoorlijk enthousiast over. Ze willen de film graag zien, en dan kijk ik natuurlijk met ze mee. Gezellig!!

  5. ik vind dat ik deze prijs moet winnen omdat ik hem graag weg wil geven aan mijn lieve nichtje, ik zou haar er heeel erg blij mee maken!

Leave a Reply