Winactie: Fleabag seizoen 1

Vanaf 10 december op lumiereseries.com en 17 december op DVD: Het eerste seizoen van de veelbekroonde en populaire Britse comedyserie Fleabag van en met Phoebe Waller-Bridge.

Fleabag

De Britse topserie Fleabag is onder meer bekroond met zes Emmy Awards en een BAFTA Award, verhaalt openhartig, expliciet en met veel humor over het turbulente (liefdes)leven van Fleabag (letterlijk: slons). Zij is een in Londen wonende, aan seks verslaafde twintiger die porno kijkt en de ene na de andere man haar bed in sleept bij gebrek aan een doel in haar leven. Fleabag worstelt met het gemis van haar overleden moeder, haar emotioneel afwezige vader en de zelfmoord van haar beste vriendin. Bovendien runt ze vrij onsuccesvol een café en kan ze slecht overweg met haar stiefmoeder. Dit leidt tot een aaneenschakeling van ongemakkelijke en bizarre situaties die nog eens worden versterkt omdat Fleabag zich regelmatig rechtstreeks tot de kijker richt.

Winactie

Wij mogen van Lumière twee keer een DVD met seizoen 1 van Fleabag weggeven! Hieronder kan je mee doen met de winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie verteld Rafflecopter ons de winnaars. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de prijs. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint. Het meedoen is gratis, de DVD versturen we alleen naar de BeNeLux.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

7 thoughts on “Winactie: Fleabag seizoen 1

  1. Ik wilde graag beginnen aan deze serie, het verhaal sprak mij erg aan. Maar ik ben vergeten in te haken op tv en in het midden van een serie beginnen is toch lastig.

  2. Ik zag dat de serie op tv ging komen, maar ik ben het vergeten. Ik begin altijd liever bij de eerste aflevering en hij lijkt mij wel ontzettend leuk.

Leave a Reply