Winactie: Friends 25th Anniversary Box

Met de feestdagen voor de deur is iedereen opzoek naar leuke cadeautjes om te geven, of om te krijgen. Wij mogen van Warner Bros twee maal de Friends 25th anniversary Box weggeven. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Friends 25th Anniversary box!

De lol, de liefdes en alle koffiepauzes: het komt allemaal voorbij in Friends 25th Anniversary box!
De dolkomische serie staat garant voor vele uren plezier met het lief en leed op gebied van vriendschap, liefde en werk van zes twintigers in hartje New York.

Deze boxset bevat alle 10 seizoenen met bonusmateriaal, plus een reisbeker met alle iconische quotes.

Andere series

Warner Bros heeft heel veel boxen uitgebracht voor de feestdagen. Deze zijn nu overal online en in de winkels te koop. Kijk hier voor verschillende ideeen.

Winactie

Wij mogen van Warner Bros. twee keer deze speciale box weggeven! Hieronder kan je mee doen met de winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie verteld Rafflecopter ons de winnaars. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de prijs. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint. Het meedoen is gratis, de DVD versturen we alleen naar de BeNeLux.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

32 thoughts on “Winactie: Friends 25th Anniversary Box

 1. Van begin tot eind heb ik genoten, gelachen en gehuild. Maar mijn rode draad was toch wel de relatie tussen Rachel en Ross.

 2. Mijn favoriete serie ooit, ik hoop zo dat er snel een reünie volgt, hoorde dat er misschien een film komt met alle castleden. Tot die tijd kijk ik graag de dvd’s nog een keer. En die koffie/theemok van Friends, ook een echte must-have voor de fan.

 3. Toen wij onze dochter uit China haalden in 1994 werd ik groot fan van Friends,als nieuwbakken mama met Daisy op schoot zoveel Friends gezien, altijd gedaan.En nu 25 jaar later is Daisy een echte fan, ieder vrij uurtje is voor Friends,dus de Box zou zo welkom zijn

 4. Wat was dit toch altijd een heerlijke serie!! Er zijn afleveringen die ik vaker heb gezien en dan toch altijd weer in een deuk lag! Lijkt me geweldig om alle afleveringen te kunnen kijken samen met mijn kids <3

 5. Oh heerlijk, de onderlinge relaties en dynamiek vond ik het leukste. Dat met al die “typetjes” er toch veel verrassing inzat en het bleef boeien. En de humor!

 6. Alles wat Chandler meemaakte, hij is absoluut mijn favoriet. Hij kwam altijd in zulke hilarische situaties terecht.

 7. De will they, won’t they relatie tussen Ross en Rachel. Ze zijn vaak uit elkaar gegaan, maar ik heb altijd geweten dat ze aan het eind van de serie een koppel zouden zijn.

 8. Ik vind het leukste aan friends dat het zo lekker tijdloos is. Ik kijk het nu ook regelmatig en het blijft ontzettend leuk!

 9. Het leukste vond ik de relatie tussen Ross en Rachel zoals hierboven al eerder gezegd. Gevalletje eind goed, al goed.

 10. Friends dan denk ik aan die leuke avonden op de bank met vriendinnen! En in de serie? Het eeuwig kibbelen van iedereen onder elkaar.

 11. Ik doe graag mee want Rachel en Ross zijn geweldig. Samen met mijn man de serie helemaal opnieuw kijken + bonusmateriaal… daar kan ik echt naar uitkijken!

Leave a Reply