Winactie: Ga naar de première van K3 Love Cruise in Pathé Tuschinski

In samenwerking met Splendid Film hebben we een fantastische prijs die we mogen weggeven. Wij geven namelijk 1 setje van 4 kaartjes weg naar de première van K3 Love Cruise. Dit betekent dat je met het hele gezin, of met vrienden naar de eerste publieke voorstelling van K3 Love Cruise kan in Nederland. Deze première is 10 december in Pathé Tuschinski. De meisjes zelf zullen hier ook aanwezig zijn.

 

Beschrijving

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise, vanaf 13 december in de bioscoop!

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

 

Serie informatie

Titel: K3 Love Cruise
Cast: Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn , Nicolette van Dam, Tim Douwsma, Winston Post
Speelduur
: 95 minuten
Releasejaar
: 2017

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

19 thoughts on “Winactie: Ga naar de première van K3 Love Cruise in Pathé Tuschinski

  1. Door K3 heb ik heel veel leuke mensen leren kennen. Het lijkt me super om de première samen met die vriendinnen te kunnen beleven.

  2. Ik zou heel erg graag aanwezig willen zijn bij de premiere. Ik wil de film heel graag zien. Ik zou heel graag is een keer een premiere bijwonen.
    Ook ben ik super benieuwd naar hoe de meisjes het doen

  3. 1,2,3 zie jij wat ik zie? je gelooft je ogen vast niet. 1,2,3 zie jij wat ik zie? Alle kinderen dansen hand in hand, in de nieuwe film van K3 🙂

  4. Ik zou heel graag mijn lieve vriendinnen meenemen, die ik door k3 heb leren kennen. Ik ben heel blij met deze vriendschap en we hebben veel aan elkaar

Leave a Reply