Winactie: Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Vanaf 12 december draait de feelgood film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 voor deze feestdagen in de Bioscoop. Wij vrijkaarten voor deze film en dvd’s van het eerste deel weggeven.

Trailer

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Elke familie heeft soms een grote schoonmaak nodig. Na het succes van de komische film Huisvrouwen Bestaan Niet, die lovende recensies ontving en de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet uitblijven! In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

Eva van de Wijdeven speelt Gijsje (31), moeder van peuter Seb en CEO van reclamebureau Daily. Haar partner Jasper heeft ondertussen, wel een beetje onverwacht, óók een glanzende carrière op een architectenbureau. Gijsje vindt dat een drukke baan van beide ouders niet in de weg hoeft te staan van goed ouderschap. Gewoon een kwestie van organiseren. Van vaatwasser tot seks, van opvoeding tot administratie. Ze wordt door haar moeder en haar zus met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen, zakenman van het jaar worden én tussendoor nog een beetje verplicht te ontspannen.

Jelka van Houten speelt Marjolein (41) die opeens wel erg met zichzelf wordt geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Ze begint zich te ergeren aan haar man Huib met het kauwen op zijn appelmoes en zijn enkelsokjes. Huib gaat haar niet wakker kussen uit haar coma, dus neemt ze het heft in eigen handen. Ze neemt motorrijlessen, gaat helemaal los met haar beste vriend Bram, probeert het vuur in Huib weer aan te wakkeren. Als Marjolein ontdekt dat Huib geheimen te verbergen heeft, besluit ze relatie opnieuw uit te vinden en trekt hierbij alles uit de kast.

Loes Luca speelt Loes (61) die haar hele leven vooral druk is geweest met zichzelf. Ze heeft veel jongere vluchtige scharrels, maar kan hier haar ei niet volledig bij kwijt. Haar dochters zijn vooral bezig met zichzelf terwijl Loes nu juist de ruimte heeft om moeder te zijn. Dan ontmoet ze Bernd, de schrijver van een zelfhulpboek én iemand van haar eigen leeftijd. Ze raakt helemaal in de ban van deze lifecoach en probeert haar dochters en hun partners ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten haar dochters totaal niet op te wachten.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is een komische film over echte vrouwen die hardop worstelen met nieuwe levensvragen. Uiteindelijk komen ze met de nodige kritiek en hulp van elkaar er weer bovenop. Natuurlijk niet precies zoals ze in hun hoofd hadden, want ook in het vervolg op de succeskomedie Huisvrouwen Bestaan Niet 1 geldt : “Je kan van alles bedenken, het loopt toch altijd anders”. Eén ding is zeker, ze worden geen Huisvrouw. Want die bestaan (nog steeds) niet.

 

Winactie

Wij mogen van WW entertainment twee vrijkaaten voor deze film samen met een DVD van deel 1 weggeven. Hiernaast hebben we twee trootsprijzen met de DVD van deel 1. Hieronder kan je mee doen met de winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie verteld Rafflecopter ons de winnaars. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de prijs. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint. Het meedoen is gratis, de DVD versturen we alleen naar de BeNeLux.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

30 thoughts on “Winactie: Huisvrouwen Bestaan Niet 2

  1. Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor mijzelf, maar ook voor mijn vriendinnen die hier een filmavondje komen houden! ????Fingers crossed ????

  2. Ik vind het eerste deel een absolute feelgoodmovie. Maar er zijn nog veel meer films waar ik echt van kan genieten. Weg van Jou vind ik bijvoorbeeld ook erg leuk.

  3. Binnenkort komt Huisvrouwen 1 op tv en ben zeer benieuwd naar deze film en als je nou ook nog kaarten van deel 2 kan winnen dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik ga nu heel hard duimen om kans te maken op deze actie van Geek film.

  4. Oeh super leuke actie, en die trailer maakt toch dat je direct die film wilt zien! Zou gezellig zijn met mijn moeder hier heen te gaan. Spannend, fingers crossed.

Leave a Reply