Winactie: Jungle Book

In april 2016 kwam er een nieuwe versie van The Jungle Book in de bioscoop waarbij het oude verhaal in een nieuw jasje werd gestoken. De film is vanaf nu verkrijgbaar op dvd. Wij mogen namens Disney drie mensen blij maken met een dvd van deze mooie film.

THE JUNGLE BOOK

Plot

The Jungle Book, geregisseerd door Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa (stem van Scarlett Johannsson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie (stem van Christopher Walken), probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

The Jungle Book

Winnen

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Kun jij niet wachten en wil je de dvd nu al kopen? The Jungle Book is onder andere verkrijgbaar bij bol.com. (aff)

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

18 thoughts on “Winactie: Jungle Book

  1. O wauw! Wij willen deze film zo ontzettend graag zien. Mijn kinderen vragen om de dag of ik de film al heb, dus dit zou echt super zijn. De film lijkt ons zo mooi, de voorstukjes zagen er echt prachtig uit. Ik loot echt heel graag mee 😀
    Mijn favoriete karakter is toch wel Bagheera, een wijze prachtige panter, die het beste met Mowgli voor heeft, maar soms meer nar zijn hart zou moeten luisteren.

Leave a Reply