Winactie: Knielen op een bed Violen

Knielen op een bed Violen draaide op 25 februari 2016 in de bioscoop, maar natuurlijk gaat niet iedereen naar de bioscoop. Voor de mensen die hem thuis willen kijken is er goed nieuws, want de film is uit op dvd en blu-ray. Maar ik heb nog beter nieuws, in samenwerking met de distributeur September Film mogen we een aantal van de dvd en blu-ray weggeven. Wil je kans maken? Scroll dan snel naar beneden.

knielen_op_een_bed_violen_36000436_st_13_s-low

Plot: Knielen op een bed Violen

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk. Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Als Hans vervolgens een diep religieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Hij raakt steeds meer in de ban van het geloof, waardoor de verschillen tussen de familieleden alleen maar groter worden. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Winactie

Voor de win-actie maken we gebruik van Rafflecopter. Rafflecopter toont ons automatisch de winnaar aan het einde van de actie. Hierdoor zijn wij volledig on-partijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen log je in met Facebook, of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint. Aangezien er zowel een dvd als blu-ray is kan het handig zijn als je je voorkeur in een comment aangeeft. 

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

32 thoughts on “Winactie: Knielen op een bed Violen

 1. Leuke actie! Ik zou ‘m samen met een goede vriend kijken, die altijd al heel enthousiast was over het boek.

 2. Ik wil hem samen met mijn moeder kijken. Heb bewust geen facebook dus kan geen extra bonuspunten verdienen.

 3. Ik ga met mijn beste vriendin (het liefst de blu-ray) kijken! Het is een redelijk zware film, maar daar houden we wel van.

 4. We hebben het boek gelezen en zouden naar de film maar kwam er toen niet van dus doe graag mee . Ben heel nieuwsgierig hoe ze bepaalde delenuit het boek hebben overgebracht naar film.
  Voorkeur voor dvd

 5. goedenavond Pel, leuk blog dat ik nog niet eerder bezocht. Maar via Facebook erop gekomen. Ik ken het boek niet, natuurlijk wel veel over gehoord, en de film sowieso niet. Ik zou graag de DVD winnen en ik doe graag mee. Fijne avond.

 6. Een aantal weken terug had ma nog over dat ze deze film wilt zien. Het lijkt me dan ook leuk om het samen met haar te gaan bekijken. (Voorkeur DVD)

 7. Ik zou heel blij worden van een blu ray van deze film om samen met mijn vriendin te gaan bekijken…

 8. Ik wil deze film graag zien, alleen.
  et schijnt nogal een “zwaar” verhaal te zijn en helaas houden mijn man en zoon niet van dit soort films.

 9. Fantastische acteurs. Dit moet een mooie film zijn. Het onderwerp is heftig maar wel mooi!

Leave a Reply