Winactie: You Were Never Really Here

Vanaf deze week draait de film You Were Never Really Here in de bioscoop. Deze Amerikaans-Franse-Britse film ging vorig jaar in premiere op het filmfestival van Cannes en deed mee voor de Gouden Palm. Wij mogen van The Searchers filmkaartjes weg geven. Lees hieronder hoe je mee kunt doen.

Beschrijving film

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

Winactie

Wij mogen twee keer twee kaartjes weggeven voor You Were Never Really Here. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de dvd. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.

17 thoughts on “Winactie: You Were Never Really Here

  1. Dit lijkt me zo een toffe film. Ik ben Joaquin Phoenix, en het verhaal klinkt heel spannend.. iets wat hij als geen ander neer moet kunnen zetten. Deze mag ik niet missen 🙂 Groetjes, Carmen

    1. Heb geen bepaalde reden waarom ik zou moeten winnen maar als ik dan iets moet opnoemen: Ik moet nodig weer eens naar de bioscoop!

  2. Als filmliefhebber wil ik deze prachtige film op het grote witte doek niet graag missen en waag daarom graag een kansje.

Leave a Reply