Winactie: Robin Hood

Vanaf vandaag draait de film Robin Hood in de bioscoop. Wij mogen van Independent Films twee prijzenpakketten weggeven voor Robin Hood. Het prijzenpakket bevat twee vrijkaarten voor de film. een pijl en boog pen en een hoodie! Vooral nu het koude weer er weer aankomt kan je eerst aangenaam naar de bioscoop en vervolgens met je hoodie de kou trotseren. Wie wil dat nou niet? 

Robin Hood

Over Robin Hood

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger.

Trailer

Prijzenpakket

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Film informatie

Titel: Robin Hood
Regie: Otto Bathurst
Cast: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Tim Minchin
Speelduur
:117 minuten
Releasejaar
: 2018

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

24 thoughts on “Winactie: Robin Hood

  1. Het verhaal is al vaak verteld maar de trailer ziet er toch weer spectaculair uit. Ik zou er graag naartoe gaan met een goede vriend van me.

  2. De recensies zijn niet zo goed, maar ik vorm graag altijd zelf een oordeel in de bioscoop. Ik neem mijn beste vriendin mee en dan hebben we een topavond!

  3. De trailer belooft goed popcornvermaak. Actie en leuke acteurs om naar te kijken. Het verhaal is al vaak verteld, maar ik ben heel erg benieuwd naar deze moderne vertelling. Ik ben doorgaans dol op soortgelijke films. En dan neem ik een vriendin mee, die ik in tijden al niet meer heb gezien. Wij wilden binnenkort weer eens afspreken.

  4. Robin Hood al een aardig oud verhaal wat al meerdere keren is uitgebracht op een andere manier en ben zeer benieuwd naar deze film en de goodies zien er prachtig uit. Mocht ik een kans maken om dit te winnen dan heb ik een mooi aandenken aan Robin Hood.

  5. Jaaaa, wil al zo lang weer eens naar de film en het komt er maar niet van! Robin Hood lijkt me een toffe film. Ik doe mee!

  6. Leuk, zo’n klassiek verhaal in een nieuw jasje. Ik ben ook wel fan van Egerton. Ik zou een vriendin meenemen.

  7. Leuk om het bekende verhaal in een nieuw modern jasje te zien. Tot nu toe heb ik genoten van alle filmversies van het Robin Hood verhaal en als ik zo de trailer zie, gaat dat ook deze keer zeker zo zijn. En als ik dan mag winnen neem ik mijn dochter mee.

  8. Ik wil met mijn vrouw weer eens naar de bioscoop en dit lijkt mij een prima film daarvoor. Wij zijn al in geen jaren naar de bioscoop geweest. En mijn zoon vind de trui heel gaaf.

Leave a Reply