Winactie: Slender Man Prijzenpakket

Vanaf vandaag draait de horror film Slender Man in de bioscoop. Wij mogen van Triple P Entertainment een aantal prijzenpakketten weggeven voor deze film. Wil jij weten wat er in het pakket zit? Of wil je mee doen? Lees dan verder.

Synopsis

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist raakt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.

Trailer

Prijzenpakket

Wij mogen een super gaaf pakket weggeven. In dit pakket zitten de volgende spullen:

  • Koptelefoon,
  • Zaklamp
  • Fanny pack

Hiernaast krijgt 1 van de winnaars van Filmgeek ook nog eens twee vrijkaarten voor de film.

 

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

23 thoughts on “Winactie: Slender Man Prijzenpakket

  1. Ik kijk persoonlijk liever thuis dan in de bioscoop. Thuis kan ik de sfeer zetten en heb ik geen last van gillende en pratende mensen.

  2. Deze mooie film wil ik maar wat graag in de bioscoop zien, kan ik er nog veel meer van genieten en dan samen met mijn man!!

  3. Ik vind het leuker in de bioscoop, zeker als er bange mensen in de zaal zitten. Lekker donker en dan met z’n allen griezelen!

  4. De bioscoop blijft voor mij nummer 1. De sfeer is anders thuis en je pakt wat sneller je mobiele telefoon tijdens een film. Zeker een spannende film kijk ik graag in een zo’n donker mogelijke kamer.

Leave a Reply