Winactie: Transformers The Last Knight

Onze week vol met winacties zit er bijna op Onze laatste winactie is Transformers: The Last Knight die begin deze maand op DVD uitkwam. Wij mogen van Triple P Entertainment een aantal van de DVD’s of Blu-rays weggeven. Dit vijfde deel in de Transformers reeks is een echte aanrader voor in je eigen collectie, of om weg te geven met de kerst. Wil je kans maken op een dvd of blu-ray? Lees dan verder.

 

Beschrijving

In de spectaculaire nieuwe actie-film TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

 

Serie informatie

Titel: Baywatch
Cast: Dwayne Johnson David Hasselhoff Pamela Anderson Jon Bass Alexandra Daddario Zac Efron
Speelduur
: 115 minuten
Releasejaar
: 2017

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

31 thoughts on “Winactie: Transformers The Last Knight

  1. Ik ben groot fan van Mark Wahlber en de Transformers films dus dit is weer de perfecte combi.En heb deze film helaas niet in de bios gezien dus zou heel graag de dvd winnen 🙂

  2. Wij maken graag kans op de dvd. Om lekker samen met de feestdagen te kunnen kijken en nog vele malen daarna.

  3. Ik heb de vorige delen ook allemaal op blu-ray en zou het dus erg leuk vinden als de verzameling compleet bleef. Ik kijk elke keer weer uit naar een nieuw deel!

  4. Ik zou graag winnen omdat ik van films en robots hou dus deze combi is voor mij perfect 😀 Vooral op blu-ray. 😉

Leave a Reply