Winactie: Vechtershart 2

Het tweede seizoen van de serie Vechtershart werd in het voorjaar van 2017 uitgezonden door BNN. Heb je de serie gemist of wil je hem nog een keer zien? Lees dan snel verder, want wij mogen drie dvd’s van Vechtershart 2 weggeven aan onze lezers.

Plot

Na vier jaar in een Franse cel wil voormalig kickbokskampioen Nick Roest een comeback maken. Als zijn vader weigert hem te coachen, zal hij eerst moeten bewijzen dat hij een ander mens is geworden. Nick slaagt in zijn doel, maar verliest zijn vader. In het tweede seizoen is te zien hoe hij de sportschool probeert te runnen en tegelijkertijd aan de top te blijven. Dat zijn broer David, een aan lager wal geraakt advocaat, mede-eigenaar is maakt de zaak er niet makkelijker op

Winactie

Wij mogen drie dvd’s van Vechtershart 2 weggeven aan onze lezers. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Kun je niet wachten om seizoen 2 van Vechtershart (opnieuw) te bekijken? Je kunt de dvd ook alvast bestellen via bol.com.

Informatie

Titel: Vechtershart 2
Genre: Drama
Regie: Lourens Blok, Tomas Kaan
Cast: Waldemar Torenstra, Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Peter Paul Muller
Releasejaar
: 2017

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

4 thoughts on “Winactie: Vechtershart 2

Leave a Reply