Winactie: The Windmill Massacre

Vanaf aanstaande dinsdag is de Nederlandse Horror film The Windmill Massacre verkrijgbaar op dvd, blu-ray en video on demand. De film ging vorig jaar in premiere op het Nederlands film festival. Wij mogen twee keer de dvd blu-ray weg geven van The Windmill Massacre. Heb je geen blu-ray? We geven ook twee keer de dvd weg.

The Windmill Massacre

Plot

Jennifer is een Australisch meisje dat op de vlucht is voor haar verleden en in Amsterdam belandt. In een wanhopige poging om uit de handen van de autoriteiten te blijven voegt ze zich bij een stel toeristen die een tour maken langs de meest beroemde molens. Als de bus op een afgelegen plek stil valt, zijn ze genoodzaakt onderdak te zoeken in een leegstaande loods naast een sinistere molen waarover een duistere legende gaat. Al snel breekt de hel los…

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

30 thoughts on “Winactie: The Windmill Massacre

 1. Horror is mijn favo genre! Helaas draait de bios hier veel niet, voornamelijk horror draaien ze weinig! Nederhorror kan goed zijn, zolang het redelijk modern is… dus De Lift vind ik niks. Sint was wel grappig, maar viel beetje tegen. Sneekweek nog niet gezien, lijkt me mega vet! Dus deze zou ik ook graag willen zien!

 2. Ik vind Nederhorror leuk, maar soms is het jammer dat het budget zo laag moet zijn. Slechte special effects halen je toch uit de film.

 3. Lijk me een geweldige film, ik doe graag mee, zou super zijn om te winnen !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 4. NederHorror is mijn favoriete genre, na het zin van de Lift, Amsterdamned en Sint. Deze ga ik zeker nog kijken.

 5. Horrorfilms zijn mijn favoriet. Tegenwoordig maken ze ook redelijk vermakelijke Nederlandse horror/thrillerfilms. Sneekweek vond ik bijvoorbeeld wel leuk, maar ik zoek nog steeds naar een Nederlandse film die het heel goed haalt bij een Amerikaanse productie.

 6. LIjkt me érg spannend, is dus precies een goeie film voor mijn man en mij op een datenight in huis! Want sinds de baby er is doen we één keer per week een datenight in huis! 😀

 7. Ik ben benieuwd, Nederlandse horror kan heel goed zijn, maar net als buitenlandse films ook heel slecht.

Leave a Reply