Winactie: Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos [GESLOTEN]

De super populaire hondjes Woezel en Pip zijn sinds 20 januari 2016 ook te zien in de bioscoop. De hondjes hebben hun allereerste bioscoopfilm te pakken. In Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos zijn ook alle vriendjes van Woezel en Pip weer van de partij. In de animatiefilm doet het enthousiaste neefje Charlie zijn intrede in de Tovertuin, en samen begint het spannende avontuur: De zoektocht naar de Sloddervos!

Woezel en Pip: De zoektoch naar de Sloddervos

Zoals de titel al zegt, wij hebben voor deze film een mooie winactie. Wij geven 4 vrijkaarten en het boek Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos weg. Meedoen is simpel, om mee te doen kan je gebruik maken van de Rafflecopter die onderin dit artikel staat. De actie loopt tot 04 februari 2016.

Het verhaal

Het is bijna feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel en Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel en Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer.

Win kaarten voor: Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos

Voor de win-actie maken we gebruik van Rafflecopter. Rafflecopter toont ons automatisch de winnaar aan het einde van de actie. Hierdoor zijn wij volledig on-partijdig. Je kan verschillende punten verdienen, en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes en het boekje van Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos. Maar je kan ook winnen met weinig punten hoor, de loting is random. Om mee te kunnen doen log je in met Facebook, of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij je kunnen contacteren als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Let op: Sorry voor onze zuiderburen, maar voor deze Winactie accepteren we alleen Nederlandse adressen. 

Winnaar

De Rafflecopter heeft Sammie S. uitgekozen als winnaar. Sammie gefeliciteerd en wij hebben je een mailtje gestuurd!

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

31 thoughts on “Winactie: Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos [GESLOTEN]

 1. Het lukt me niet om via the raffle een comment achter te laten. Dus ik heb mijn comment op Facebook achtergelaten. Is dat ook goed?
  (Facebook sjoerdmadou)

 2. Ik zou graag met m’n dochter willen die is helemaal woezel en Pip fanaat ?. Ik kon niet de plek vinden in de raffletopper waar ik het moest schrijven Dus doe ik dat maar hier ?

 3. Oh dit zou helemaal leuk zijn voor mijn kleine woezel en pip fan van bijna 10 maanden!
  Zijn eerste x bios moet dan natuurlijk wel een woezel en pip film zijn??

 4. ohhh heel graag voor me meisje en de vriendin zou echt geweldig zijn ga nie g een heel verhaal ophouden maar kort omdat het gewion geweldig is!!!!

 5. Helaas kan ik online niet invullen

  Maar zou heel graag met mijn zoontje gaan. Hij is helemaal weg van woezel en pip en zijn echt zijn beste vriendjes. Het boek word hij elke avond al uit voorgelezen. Maar helaas gaat samen naar de bioscoop gaan fiancieel gezien niet. Dan maar de spannende verhaaltjes van zijn beste vriendjes voor het slapen gaan 🙂

 6. Heel graag.ben moeder van 4 jongens 1 van 4 een 2 ling van 3 nu 1 van 5 maanden.die was 10 weken te vroeg.dus veel tijd bij de 3 oudste is er bij in geschoten zou graag een x met hun een dagje weg willen.ff alle tijd aan hun weer groetjes thea schildmeijer

 7. Dat zou geweldig zijn, dan is het wel haalbaar zijn om met het gezin te gaan. Mijn 4 kinderen willen hem heel graag zien namelijk

 8. Super gave aktie. Mijn dochter van twee jaar alweer bijna 3 jaar is een grote fan van woezel en PiP. Elke avond moet ik een verhaaltje voorlezen van haar uit een van de woezel en PiP boeken. Met haar naar de bios lijkt me een geweldig verrassing.

 9. Ga morgen heel hard duimen in het ziekenhuis voor ons zoontje,
  Moet morgen inderdaad narcose door de mri.
  Voor onverklaarbare aanvallen dus er even tussen uit en genieten zal die geweldig vinden als supper woezel & pip fan!!

Leave a Reply