Wonderfeel, een muziekfeest in de natuur voor jong en oud

Van 19 t/m 21 juli is landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland opnieuw het decor voor de vijfde editie van Wonderfeel. Op hét buitenfestival voor jong en oud kun je onder meer genieten van de mooiste (klassieke) muziek, van de prachtige natuur, van heerlijk eten en drinken en van vele kinderactiviteiten. Voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar is het festival gratis toegankelijk.

Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags festival voor alle leeftijden, dat voor elk wat wils heeft. Je kunt er over langgerekte eikenlanen, langs weelderige waterpartijenvan podium naar podium slenteren en genieten van ruim honderd optredens van meer dan vierhonderd topmuzikanten. Van solisten zoals Ralph van Raat, Ella van Poucke, Hannes Minnaar en Rosanne Philippens en van gezelschappen zoals FUSE, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en de Marinierskapel. Van live muziek van Bach en Beethoven tot The Beatles en Leonard Cohen, van bekende melodieën tot heerlijke nieuwe ontdekkingen.Voor kinderen en jongeren is er een programma vol optredens en activiteiten. Er zijn diverse muziektheatervoorstellingen en er is een doorlopend kinderprogramma met Poppenkast van de Dam en het Klei Atelier van Hanna de Mink. Ze kunnen muziekinstrumenten maken, broodjes bakken, de natuur in en meedoen aan de zangworkshop van Emma Rekers.

Natuur

Wonderfeel, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten, vindt plaats in het prachtige decor van de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn. De organisatie gaat respectvol om met de natuur door het festival duurzaam te produceren en de bezoekers dragen met de aanschaf van een ticket bij aan de instandhouding van de natuur van de ’s-Gravelandse buitenplaatsen.

Voorverkoop

De voorverkoop voor volwassenen start vrijdag 8 maart op www.wonderfeel.nl. Omdat Wonderfeel kinderen al op jonge leeftijd in contact wil brengen met (klassieke) muziek, is het festival voor jongeren t/m 18 jaar gratis toegankelijk. De gratis kindertickets dienen te worden besteld via de ticketshop op de festivalwebsite.

Festivallocatie: Schaep en Burgh, Noordeinde 60, ’s-Graveland (ingang: Franse Kampweg WoNDeRFeeL websiteticketsnapret 2018FacebookTwitter

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply