X-Men Apocalypse op dvd

Eindelijk is het zover, X-Men Apocalypse komt uit op dvd en blu-ray! Wij schreven al eerder een recensie over de film toen hij nog in de bioscoop draaide. Maar nu hij op dvd uitkomt kan ik niet wachten tot ik de versie ook daadwerkelijk kan kopen voor mijn collectie. Want de film is het waard, geloof me! De film is vanaf 21 september verkrijgbaar, en vanaf nu al beschikbaar als pre-order bij bol.com. 

X-Men Apocalypse

 

X-Men Apocalypse

Nadat de X-Men succesvol het verleden veranderden en een veilige toekomst voor alle mutanten konden garanderen, duikt uit het niets Apocalypse op, de eerste en meest krachtige mutant ooit. Tijd voor Bryan Singer om een blik jong talent open te trekken en met de nodige spetterende actie het einde van de aarde en haar ‘zwakke’ mutanten te voorkomen. Meteen ook dé kans voor Singer om te tonen dat hij opnieuw een memorabel blockbuster einde aan de tweede X-trilogie kan knopen. Redenen genoeg om je collectie compleet te maken en vanaf 21 september de DVD of (3D) Blu-ray in huis te halen. Voor de fanaten met een digitale collectie is X-Men: Apocalypse vanaf vandaag beschikbaar op DHD.

X-Men Apocalypse

 

Toen Bryan Singer in 2013 via Twitter bekendmaakte dat er voor 2016 een X-Men film op de planning stond met in de hoofdrol Apocalypse, was het mysterie geboren en werd er massaal uitgekeken naar het werk. Kortom ‘challenge accepted’ voor Singer, met als resultaat een echte blockbuster met fenomenale actie en de gekende humoristische ondertonen. Maar naast de gekende sterke cast, staat de film ook garant voor een nieuwe garde mutanten en plotlijnen. Bryan Singer slaagt erin het einde opnieuw te doen aanvoelen als een nieuw begin. Dus duidelijk ook ‘challenge succeeded’ want na het kijken van X-Men: Apocalypse kijk je gegarandeerd uit naar meer van de nieuwe X-Men generatie en de komst van de volgende trilogie.

X-Men Apocalypse

 

Synopsis

Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leidinggeven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

De film is vanaf 21 september verkrijgbaar, en vanaf nu al beschikbaar als pre-order bij bol.com. 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

1 thought on “X-Men Apocalypse op dvd

Leave a Reply