Zaterdag-tickets voor Heroes Dutch Comic Con uitverkocht

Op 23 en 24 november vindt de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dat de populariteit van dit evenement elke editie toeneemt, wordt onderstreept door het feit dat de zaterdagtickets nu al uitverkocht zijn.

De organisatie benadrukt dat er op zaterdag geen kaartverkoop aan de deur is en het dus geen zin heeft om naar de Jaarbeurs Utrecht te komen als je geen entreeticket hebt. Er zijn online alleen nog enkele toegangskaarten voor zondag te koop.

Voor bezoekers die wel al een zaterdagticket hebben, zijn nog wel Photobooth-tickets te koop. Ook kunnen bezoekers zich nog inschrijven voor een aantal gaming toernooien.

Vanwege de verwachte drukte, roept de organisatie op om tijdig van huis te vertrekken in verband met mogelijke vertragingen onderweg en wachttijden aan de deur. Bezoekers kunnen vanaf 09.00 uur hun ticket laten scannen en de bufferruimte betreden, zodat ze direct naar binnen kunnen om 10.00 uur. Bezoekers die een ticket voor een Meet & Greet en/of Photobooth sessie in de ochtend hebben, worden sterk geadviseerd om hier gebruik van te maken zodat ze op tijd aanwezig zijn.

Toegangskaarten voor zondag zijn, zolang de voorraad strekt, te koop op www.dutchcomiccon.com. Houd de website en social media in de gaten voor nieuws en ontwikkelingen.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply