Blue Monday: deprimerend? Niet met deze filmtips!

Je kent het waarschijnlijk wel. De feestdagen zitten erop, je hebt een hoop geld uitgegeven en je moet weer aan de slag. Buiten dat komen er alweer een hoop rekeningen binnen en dit zorgt natuurlijk niet voor een goed humeur. Deze dag noemt men ook wel Blue Monday. Blue Monday wordt gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Echter is er ook een manier om Blue Monday leuk te maken. Namelijk met het kijken van de beste films.  Mocht je niet thuis zijn en geen goede wifi-verbinding hebben, dan kan je films kijken met Sim Only van Simyo. Het internet van deze aanbieder is namelijk erg snel. Buiten dat is het ook absoluut niet duur. Hierdoor is het mogelijk om films buitenshuis te kijken!

Maak een top 5 van de leukste feelgood films om Blue Monday door te komen.

Films kijken met prepaid internet van Simyo is dus absoluut een aanrader. Echter moet je wel goed weten welke films je moet kijken. Op Blauwe Maandag wil je veel films kunnen kijken. Daarom is het absoluut een aanrader om een top 5 te maken. Je kunt dan lekker veel films achter elkaar kijken. Het zoekwerk heb je dus al gedaan en je kunt lekker door genieten van de goede films. Mocht jij zelf niet weten welke films je wilt kijken, dan is het goed dat je dit artikel leest! Wij hebben namelijk een aantal leuke films voor je.

Zo is The Bucket List absoluut een aanrader! Deze film geeft je gegarandeerd een goed gevoel op deze sombere Blue Monday. Dit verhaal gaat over twee mannen die kanker hebben, maar toch alles uit hun laatste jaren halen. Ze werken namelijk een bucketlist af, dit zorgt voor veel mooie momenten. Wil jij genieten van een film vol met romantiek? Kijk dan naar The Holiday. Kijk je liever naar een hilarische film? Dan is Pitch Perfect echt wat voor jou! Tijdens deze film kun je lachen en zingen tegelijk. Dit is absoluut een fantastische meidenfilm!

Films stream je gemakkelijk via Netflix of Videoland met prepaid internet van Simyo!

Het kijken van films doet iedereen tegenwoordig via Netflix of Videoland. Dit zijn absoluut de populairste aanbieders van het land. Met het prepaid internet van Simyo was streamen via je telefoon nog nooit zo makkelijk. Streamen via je telefoon met behulp van Simyo zorgt ervoor dat jij altijd gebruik kunt maken van Netflix of Videoland. Dit internet is namelijk supersnel en zoals je in de eerste alinea al kon lezen ook absoluut niet duur. Veel mensen maken hier al gebruik van en dit is zeker niet voor niets.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply