Samenwerken

Filmgeek.nl is een snel groeiende online magazine over films, televisie, bioscopen en alles wat daar bij komt kijken. Maandelijks ontvangen wij duizenden bezoekers voor filmrecensies, tips en achtergrondinformatie.

Adverteren

Filmgeek.nl probeert zo eerlijk en transparant mogelijk te zijn voor onze lezers. Dit heeft er ook voor gezorgd dat we zeer snel groeien. Door onze snelle groei is adverteren op Filmgeek.nl ook een manier om groot publiek te bereiken. Wij hebben verschillende mogelijkheden, een paar voorbeelden zijn: advertorials, product reviews, recensies, winacties en het schrijven over pers-events / beurzen. Wij zullen altijd voor een zo groot mogelijk bereik voor uw merk zorgen.

Wij willen graag met u samenwerken. Als u interesse heeft in een samenwerking met FilmGeek kunt u e-mailen naar redactie@filmgeek.nl. Dan kunnen we samen verder kijken naar de mogelijkheden.

Statistieken

Filmgeek.nl heeft op dit moment meer dan 43,000 paginaweergave per maand, waarvan meer dan 17,000 unieke bezoekers. Daarnaast is FilmGeek ook actief op Facebook, Twitter en Instagram.

Onze bezoekers voldoen aan het volgende gegevens volgens Google Analytics:

Intresse profiel: Technophiles, Movie Lovers, Entertainment & Celebrity News Junkies
Geslacht: 56% vrouw tegen 44% man
Leeftijd: 34% van onze bezoekers is tussen de 25 en 34 jaar. 22% is tussen de 18 en 24 jaar, hetzelfde geldt voor 35 tot 44 jaar.
Land: 81% van de bezoekers komt uit Nederland, 5% komt uit België. Verder komt 2% van de bezoekers uit Suriname

Voor een actueel overzicht van onze bezoekersgegevens kunt u altijd contact opnemen met redactie@filmgeek.nl.

Bedrijfsgegevens

Filmgeek.nl staat ingeschreven bij de kamer van koophandel nummer: 66418127

Ons postadres is:

Filmgeek.nl
Prof. Titus Brandsmalaan 24
3451 ZX Vleuten

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.