Over Ons

FilmGeek is een online magazine over films en TV-series. Wij posten voornamelijk recensies en nieuwsberichten, afgewisseld met interviews, winacties en meer. We schrijven over films die in de bioscoop draaien of die op dvd uitkomen, maar ook over oudere films schrijven we graag een recensie. Af en toe maken we een uitstapje naar musicals en/of theater voorstellingen.

Recensies

FilmGeek publiceert met regelmaat recensies. Wij schrijven eerlijke recensies, maar posten het liefst positieve berichten en films die wij aan zouden raden aan onze lezers. Dit betekent dat wij soms ‘nee’ zullen verkopen of een film niet zullen recenseren wanneer wij een recensie exemplaar aangeboden krijgen. Tijd is schaars en de tijd die we hebben gebruiken we het liefst voor leuke en positieve recensies.

Het Team

Pel Laurens – Oprichter en  Redactie
Roxanne de Kruijk – Redactie

Kijk op onze team pagina voor de rest van het team.

Wil jij ons team komen versterken? Of heb je een leuke gast recensie? Mail ons op redactie@filmgeek.nl! Wij voorzien alle gastrecensies natuurlijk van jouw eigen naam en voegen graag een link naar je eigen website toe.

Persberichten

Heeft u een persbericht die interessant is voor onze website? Stuurt u deze dan gerust naar redactie@filmgeek.nl. Dit bericht mag gezien worden als opt-in voor uw perslijsten.

Adverteren

Wilt u filmgeek gebruiken voor het naar buiten brengen van uw advertentie of boodschap? Neem contact op met redactie@filmgeek.nl of kijk op onze advertentie pagina.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.