Ons Team

Hieronder vind je een overzicht van alle mensen die aan filmgeek.nl werken. Wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact op met de redactie.

Eindredactie

De redactie is verantwoordelijk voor de blogs die op de website verschijnen. Heb jij vragen, tips of nieuwsberichten die je graag opgenomen wilt hebben op Filmgeek.nl? Neem dan contact op met Redactie@Filmgeek.nl.

Pel Laurens
Redactie
Pel is in het dagelijks leven werkzaam als teamleider in de ICT.

In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en hierdoor is het FilmGeek project ontstaan. Van het kijken van films naar bloggen over films was maar een kleine stap.

Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documantaires en non-fiction.

pel@filmgeek.nlTwitterLinkedinFacebook
Roxanne de Kruijk
Redactie
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013.

In haar vrije tijd houdt ze onder andere van lezen, schrijven, muziek, films en katten.

Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

roxanne@filmgeek.nl
twitterlinkedinwebsite

Recensenten

Hieronder vind je ons team van vrijwillige recensenten.

Linda Meester (mrlmcmr)
Recensent
Linda is thuisblijfmoeder van 3 dochtertjes. Eigenaar en blogger Lmcmr bij Thuisleven.com.

Linda recenseert kinder- en jeugdboeken voor KiDDoWz en films voor FilmGeek. Ook is ze klassenouder en actief op de lokale weggeefhoek.

Haar favoriete genres zijn: Actie, Thriller en Kinderfilms

twitterinstagramwebsite
Barbara Oosthoek
Recensent
Barbara is in het dagelijks leven mama en eigenaar van Onlybyme, waar zij blogt over boeken, lifestyle en ouderschap.

In haar vrije tijd kijkt ze graag series en goede films .Samen met dochterlief (5) zijn de kinderfilms uiteraard favoriet, evenals kinderseries en tekenfilms.

Haar favoriete genres zijn: Comedy, Thriller, Actie en Drama
twitterfacebookwebsite
Kim
Recensent
Naar de bioscoop gaan, is er bij Kim met de paplepel ingegoten. Haar oma werkte jarenlang in een bioscoop en zo zag ze alle films. Toen waren het alleen kinderfilms, tegenwoordig houdt ze ook van drama, komedies en romantische films. Naast films vindt Kim onder andere muziek, radio, katten en series kijken leuk.

Haar favoriete genres zijn: Romantische Comedy, Actie en Drama
TwitterFacebook
Hannah
Recensent
Hannah is een ervaren Office Professional. Van HR-Backoffice tot Management Assistente, zo weet zij werk uit handen te nemen van consultants of managers. Voor nu ‘in between jobs'….. Maar zij weet naast het solliciteren haar tijd best te vullen met creatief bezig zijn.

Voor een portretfoto kun je bij haar terecht in Almere. Ook ontwerpt ze kattenspeelgoed voor sphynxjes en andere huistijgertjes. Oh ja en niet te vergeten muziek en films.

Haar favoriete genres zijn: Comedy, Drama en Thriller
The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.