Goede Tijden Slechte Tijden seizoen 19 vanaf 21 augustus verkrijgbaar op DVD

Op 21 augustus verschijnt alweer het negentiende seizoen van Nederlands langstlopende dramaserie, Goede Tijden, Slechte Tijden op DVD. Na de spannende cliffhanger van seizoen 18 is in dit seizoen te zien hoe:

GTST

Charlie aan Nick vertelt dat zijn zoon Valentijn nog leeft. De jaloerse Dennis duwde zijn ex-vrouw Anita en haar nieuwe liefde Rik van een balkon af tijdens een feest en nu komt hij erachter dat zij nog leven. Ook bij de familie Sanders is de rust nog niet wedergekeerd. Maxime, de zus van Ludo, is terug in Meerdijk. Direct gaat Nick de confrontatie met haar aan omdat hij haar niet vertrouwt, dit alles ten kosten van Nina.

GTST

Dit is het seizoen waar wij kennis maken met de verloren zoon van de familie Sanders, Lucas Sanders (Ferry Doedens). Ook komt Danny de Jong (Jan Kooiman) op verzoek van Charlie onverwachts en ongewenst door zijn broer Rik naar Meerdijk.

Synopsis

In de cliffhanger van seizoen 18 van Goede Tijden, Slechte Tijden zagen we hoe Rik en Anita van een balkon werden geduwd door een dronken Dennis. Aan het begin van dit nieuwe seizoen blijkt het stel de val te hebben overleefd. Ludo worstelt nog steeds met zijn verleden en wordt geplaagd door een gruwelijke herinnering. Zijn zus Maxime komt naar Meerdijk om eindelijk een goede relatie met hem op te bouwen. Janine zet René onder druk nadat Nina heeft verteld dat ze door hem is verkracht. Noud betrapt de mooie Vicky met Dex, die haar wil onderbrengen bij een dubieus modellenbureau. Kortom, alle personages in Meerdijk beleven weer het nodige lief en leed. En dan moet het grootste drama van dit seizoen nog komen…

Informatie:

Speelduur: 225 x 25 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital Surround 5.1
Genre: Drama / Romantiek
Kijkwijzer: 12 (geweld, angst & grof taalgebruik)
Verpakking: 21 DVD Megapack

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply