Haal vanaf vandaag de Kerst in huis met Xmas WithLove

Speciaal voor alle kerstfans lanceert de romantische online streamingdienst WithLove binnenkort het grootste kerstplatform van Nederland: Xmas WithLove. Vanaf vandaag staan er elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december kun je elke dag een nieuwe kerstfilm opzetten! Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de ijsbaan en glittercadeaus onder de kerstboom. Met een warme kop thee en een zak chocolade kerstkransjes op de bank voelt elke dag als Kerst met Xmas WithLove. Elke kerstfilm is een feestje.

In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog zoeter dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan.

Grootste kerstplatform

De eerste kerstfilms zijn nu al te zien op WithLove. Vanaf vandaag wordt het hele platform omgetoverd tot het grootste en mooiste kerstplatform van Nederland: xmas.withlove.tv! Xmas WithLove start op 1 december met haar eigen adventskalender en geeft daarmee elke dag een gloednieuwe kerstfilm cadeau.

“Na Christmas Radio en natuurlijk de foute kersttrui lanceert WithLove een nieuwe kersttrend: de mierzoete foute kerstfilm. Films met veel sneeuw, liefde en een heerlijk wegkijkverhaal. Xmas WithLove is dé plek voor jouw guilty kerstpleasure. Want zowel vóór en natuurlijk tijdens de feestdagen is dat toch alles wat je wilt?” zegt Iemke Roos, initiatiefnemer van online streamingdienst WithLove.

Over WithLove.tv

WithLove is dé romantische streamingdienst van Nederland. WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Hier vind je het grootste aanbod romantische films en series, die nergens anders te zien zijn. Met een abonnement van 5,95 euro per maand kun je daar overal en onbeperkt naar kijken. De romantische films worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek!

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply