Katherine McNamara te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con maakt de volgende special guest bekend voor de voorjaarseditie op 23 en 24 maart. Shadowhunters-actrice Katherine McNamara zal langskomen tijdens het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Katherine McNamara groeide uit tot een ster door haar rol als hoofdrolspeler Clary Fray in de fantasy televisieserie Shadowhunters: The Mortal Instruments. De serie werd een instant hit bij het grote publiek. Voor haar rol als Clary Fray mocht zij de Female TV Star of 2018 tijdens de People’s Choice Awards in ontvangst nemen.

Bekend van

Ook op het grote scherm kent Katherine McNamara een succesvolle carrière in populaire science fiction reeks The Maze Runner, waar zij de rol van Sonya vertolkt. Momenteel is McNamara ook te zien in de fantasy televisieserie Arrow, gebaseerd op DC Comics personage, Green Arrow. Hier speelt zij de criminele kooivechterster Mia, die de bijnaam Blackstar draagt. Katherine McNamara zal beide dagen van het evenement aanwezig zijn om haar fans te ontmoeten, handtekeningen uit te delen en met hen op de foto te gaan.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply