Recensie: The Spy Who Dumped Me

Waar de meeste spionage films zo serieus zijn als het maar kan doen Mila Kunis en Kate McKinnon het in The Spy Who Dumped Me geheel anders. In deze spionage comedy word juist wel gelachen. Maar lachen we omdat de film zo slecht is? Of is de film gewoon leuk? Lees het hieronder in onze recensie.
The Spy Who Dumped Me

Plot

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

The Spy Who Dumped Me

In The Spy Who Dumped Me zien we de fantastische Kate McKinnon en de schattige Mila Kunis een snelle reis door Europa ondernemen. In hun rollen als Audrey en Morgan zien we hoe de twee relaxte dames waarvan hun vriendschap het geheime wapen is. We ontmoeten Audrey als eerste als een supermarkt medewerkster. Waarin ze vrij snel door middel van een berichtje gedumpt word door haar vriend. Om haar te steunen komt Morgan in beeld, een jonge actrice. De achtergrond van Morgan is er bijna niet waardoor Kate McKinnon deze rol op een perfecte manier weet neer te zetten. Hierna leren we dat het vriendje van Audrey eigenlijk een spion is. En hier begint vervolgens het grote avontuur. Dit avontuur neemt de dames van Wenen naar Parijs en Berlijn.

The Spy Who dumped Me

Conclusie

The Spy Who Dumped Me heeft in het verhaal een paar scenes die geheel de plank mis slaan, maar over het gehele plaatje is het een leuke actie komedie. De chemie tussen de dames werkt heel goed in deze film, en de combinatie tussen de humor en de actie is in de meeste gevallen in balans, soms lijkt de humor een beetje door te slaan. Maar als deze film meer serieus was geweest had het verhaal juist weer niet goed uitgepakt.

De film is te koop bij Bol.com op zowel Blu-ray als DVD. 

Film informatie

Titel: The Spy Who Dumped Me
Regie
: Susanna Fogel
CastMila Kunis, Sam Heughan, Kate McKinnon, Justin Theroux, Gillian Anderson
Speelduur
:117 minuten
Releasejaar
: 2018
Oordeel: ★★★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

2 thoughts on “Recensie: The Spy Who Dumped Me

  1. De film staat of valt met of je het “acteren” van Kate Mckinnon trekt. Ik vind haar vreselijk, en ze verpeste voor mij de hele film. Heb je geen gekel aan haar, dan scheelt het denk ik. Ik kan haar nooit betrappen op het geloofwaardig neerzetten van een mens.

Leave a Reply