Winactie: Ben-Hur

De film Ben-Hur is momenteel te zien in de bioscoop. En zoals zoveel films is deze film gebaseerd op een boek. Wij hebben van de Uitgeverij Kok een aantal boeken gekregen om weg te geven. Wil jij nou ook het boek krijgen? Doe dan dus mee met onze winactie! Koop je hem liever direct? Hij is nu beschikbaar via de (online) boekhandel. Lees ook onze film recensie: Ben-Hur 2016Ben-Hur

Waar gaat Ben-Hur over?

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing. Gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’.

Hoe te winnen?

Wil je een van de boeken winnen? Mee doen is simpel! De win-actie loopt op Facebook, en het enige wat je hoeft te doen is onze pagina liken en het bericht delen. 11 september trekken we de winnaar! Ga nu naar de winactie: https://www.facebook.com/filmgeeknl/posts/705979926222479 of kijk hieronder.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply