Winactie: Flatliners

In Flatliners experimenteert een groep geneeskundestudenten (o.a. Nina Dobrev, Ellen Page en Diego Luna) met bijna-doodervaringen die duistere gevolgen blijken te hebben. Wij mogen van Sony twee keer een exemplaar van deze film weggeven. Lees hieronder voor de winactie.

Beschrijving film

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring. Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico’s nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben.

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de dvd. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

32 thoughts on “Winactie: Flatliners

  1. Ik ken alleen de originele film en ben erg benieuwd wat ze er zoveel jaar later, met betere special effects, van gemaakt hebben!

  2. ik kan me de origineel film goed herinneren, een klassieker eigenlijk. Ben benieuwd naar deze dan!

  3. Van de originele film was ik behoorlijk onder de indruk, ik ben erg nieuwsgierig naar deze nieuwe versie

  4. Naast een thrillerfan ben ik in tegenstelling tot veel anderen ook een enorme Remake fan. Erg leuk om oude films in een nieuw jasje te zien.

  5. Ik ben dol op spannende films en mijn dochter ook. Bovendien zijn wij ook fan van het origineel. Perfect voor een heerlijke filmavond!!

  6. Ik vond de eerste film echt heel erg tof en ben reuze benieuwd naar deze versie dus doe graag mee!

Leave a Reply