Winactie: Vrijkaartjes voor de film Lion

Vanaf aanstaande donderdag draait de film Lion in de bioscoop. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Wij mogen namens eOne 3 x 2 kaartjes weggeven voor deze film. Lees snel verder hoe jij kans maakt op deze prijs.

Plot

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden. Lion is de verfilming van de bestseller “Mijn lange weg naar huis”. De verfilming kent een sterrencast waaronder (Oscar® winnares) Nicole Kidman, (Oscar® genomineerde) Roony Mara, Dev Patel en David Wenham.

Winactie

Wil jij 2 vrijkaartjes winnen voor de film Lion? Doe dan mee met onze winactie.

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Film informatie

Titel: Lion
Regie: Garth Davis
Cast: Dev Patel, Rooney Mara, David Wenham, Nicole Kidman
Genre: Drama
Speelduur
: 118 minuten
Releasejaar
: 2016

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

22 thoughts on “Winactie: Vrijkaartjes voor de film Lion

 1. Hai Roxanne. Lijkt me een hele mooie film ????
  Heb de hele rafflecopter doorgewerkt:
  ✅FB volgde ik natuurlijk al 😉 (ingevdp)
  ✅Getweet & twitterfollow (YIMAonline)
  ✅ Instagram Follow
  Maar alleen bij comment achterlaten kreeg ik geen vakje om in te vullen ????
  Dus daarom laat ik mijn comment met dr vraag hier maar achter; ik neem mijn buurvrouw en drukke moeder Simone denk ik mee. Ze komt nooit aan zichzelf toe, altijd maar aan het rennen voor en met haar kinderen. Ze houdt denk ik heel erg van dit soort human interest films, wereldmuziek enz. Maar omdat haar kinderen altijd bij haar zijn ziet ze alleen maar Pokemon, K3, Frozen en allerlei andere kinderdingen mocht ze al eens ooit in de bios komen :-S
  Zal haal echt moeten overtuigen een keer een oppas te nemen voor de kids maar ze moet er hoognodig ff uit!

 2. Ik zou een vriendin meenemen, lijk me erg gezellig om met een vriendin naar de film te gaan !!, ik waag graag een kans !!.

  Groetjes Anneliese

Leave a Reply