Home » Nieuws » Avengers 4 zal niet doen waar we allemaal op hopen

Let op: Dit artikel bevat spoilers over Avengers: Infinity War. Heb je de film nog niet gezien, lees dan niet verder. 

Gisteren vertelde Christopher Markus en Stephen mcFeely met Buzzfeed over de invloed van Avengers 4. Hierbij zeiden de twee scenarioschrijvers van Avengers: Infinity War en de vervolg film Avengers 4 dat we niet moeten verwachten dat alles ongedaan gemaakt word. We moeten er rekening mee houden dat de huidige situatie blijvend is. Dit zou dus betekenen dat we afscheid gaan nemen van een groot gedeelte van onze helden. Dit zou natuurlijk wel de ruimte geven voor de nieuwe helden die op dit moment ontwikkeld worden.

Quotes

MarkusAvengers 4 doet niet wat je denkt. Het is een andere film van je verwacht. En… wat er gebeurt is, is blijvend. Dus ik wil je vertellen dat het echt is. En des te eerder je dat accepteert, des te gemakkelijker het is om verder te gaan in het rouwproces.

McFeelyIk geloof dat Infinity War, voor een blockbuster, een behoorlijk volwassen film is. Er zit veel humor in, maar het wordt heel snel heel volwassen. Dat geldt ook voor die tweede. We gaan die keuzes recht aan doen en hopelijk zullen we je verrassen en amuseren en zorgen dat je meeleeft. Het is een film van dezelfde studio, van dezelfde regisseurs. Duidelijk aan elkaar verbonden. Maar het gaat om twee verschillende films, waarvan de een voortborduurt op wat in de ander gebeurd is.

Avengers 4

Avengers 4 draait dus om de nasleep van Infinity War en zal de strijd van de Avengers met Thanos verder vertellen. Avengers 4 draait vanaf 4 mei 2019 in de bioscoop.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply