Carrie Fisher toch niet in negende deel Star Wars

Todd Fisher beweerde onlangs dat Carrie Fisher ook in het negende deel van Star Wars te zien zou zijn. Echter kwam zojuist het bericht binnen van Kathleen Kennedy (de studio baas) dat dit toch zeker niet het geval zal zijn.

Script

”We zijn klaar met deel VIII en Carrie is absoluut fenomenaal in de film. We zijn erg blij dat we de opnames hebben kunnen afronden van The Last Jedi”, aldus Kennedy. ”We waren in onze gedachtes al ver met deel IX, maar we hadden nog geen script geschreven. We zijn in januari weer samengekomen en opnieuw begonnen. Helaas zit Carrie niet in deel IX.”

Wel toestemming

Vorige week zei Todd nog dat zijn zus wel in deel 9 voorbij zou komen. Hij en de dochter van Fisher zouden Disney toestemming hebben gegeven om ongebruikt materiaal van de actrice uit deel zeven en acht te gebruiken in het laatste deel.

Carrie Fisher, die de iconische prinses Leia speelt, overleed eind december op zestigjarige leeftijd. De opnames voor het achtste deel waren toen net afgerond. Sinds haar plotselinge dood werd al gespeculeerd of de overleden ster zal verschijnen in het laatste deel van de nieuwe Star Wars-trilogie. Deel 9 moet eind mei 2019 in première gaan. Maar eerst is het de beurt aan Episode VIII: The Last Jedi. Deze draait vanaf december in de bioscoop.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply