De leukste films voor een girls night!

Nu het weer vroeg donker wordt en de openhaard aan kan, is het weer tijd voor een ouderwetse filmavond. Warme dekentjes, heel veel popcorn, warme chocolademelk of een wijntje en een heerlijke foute chick flick. Dat zijn de perfecte ingrediënten voor een girls night. Trommel al je vriendinnen op, kies een (of meerdere) films uit deze lijst, sla alle snack in en kijken maar!

Bridget Jones

We trappen de lijst af met een reeks films waar je een hele avond mee kan vullen. De films van Bridget Jones zijn grappig, herkenbaar en vooral een puur genot om naar te kijken. De onhandige 32 jarige Bridget komt erachter dat ze eigenlijk maar weinig bereikt heeft in haar leven. Ze heeft geen vriend, ze rookt, drinkt en is ook nog eens te zwaar. Het roer moet om. Ze begint met goede voornemens die niet altijd lukken, wordt verliefd op twee mannen tegelijk en komt door haar onhandigheid in de meest ongemakkelijke situaties terecht. Een perfecte mix voor een grappige, onbezorgde meidenavond! Vergeet tijdens je meidenavond niet om een aantal leuke foto’s te maken. Pak je selfiestick erbij of andere telefoon accessoires en poseren maar! En zeg nou eerlijk, de kiekjes die eigenlijk alleen thuishoren in jullie privé collectie en niet op social media, zijn het leukst.

Magic Mike

Tijdens een girls night mag er natuurlijk ook weg gezwijmeld worden bij afgetrainde bovenlijven. Daar is Magic Mike uiteraard perfect voor. Mike werkt zich suf om geld te verdienen. Hij is dakdekker, maakt zelf meubels en herstelt hier en daar nog auto’s. In de avonduren werkt hij als stripper en al snel groeit hij uit tot dé man waar iedereen voor langskomt. Later ontmoet hij Adem, een jongen die op dezelfde bouwplaats werkt als Mike, maar ontslagen wordt. Mike neemt hem mee onder zijn hoede en Adem groeit uit tot waar stripicoon. Mike leert de zus van Adem kennen en de vonken spatten over, maar gaat een leven als stripper en liefde wel samen? De sixpacks vliegen in ieder geval om je oren, net als de talloze stripacts. Ga er lekker voor zitten en geniet! Heb je trouwens niet de beschikking tot een tv? Zet je telefoon of tablet dan in een universele houder zodat je toch relaxed een film kunt kijken!

The Notebook

Een klassieker die je eigenlijk elk jaar weer kunt kijken, The Notebook. Heel cliché, maar het blijft een leuke film om naar te kijken (net zoals Grease en Mean Girls). Het verhaal speelt zich af in de jaren 40 in de plaats Seabrook. De welvarende Allie is op vakantie en ontmoet Noah. Een jongen die werkt in een houtzagerij en weinig geld verdient. Allie moet eerst niks van Noah hebben, maar valt langzaam meer en meer voor zijn charmes. De ouders van Allie zijn niet blij met deze verandering. Ze willen graag een goede toekomst voor hun dochter. Allie vertrekt naar New York en het contact verwatert. Het lijkt erop dat ze elkaar achter zich laten. Een echte tranentrekker, elke keer weer. Ook al heb je de film al ontelbare keren gezien, het blijft vermakelijk. Dus leg die telefoon weg, vouw je Huawei Mate 30 Pro hoesje dicht zodat je niet wordt afgeleid door appjes en zwijmel weg.

The following two tabs change content below.

Leave a Reply