Ingress: The Animation komt naar Netflix

Locatiegame Ingress van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic krijgt in oktober een animatieserie op Netflix. Met Ingress: The Animation worden de verhalen van het huidige Ingress en het vernieuwde Ingress Prime aan elkaar gebreid, zegt Niantic-oprichter John Hanke tegen Variety.

Ingress

Ingress is een locatiegame waarin spelers deel uitmaken van één van de twee teams, de Resistance en de Enlightened. Ze moeten zo veel mogelijk portalen innemen, door naar fysieke locaties af te reizen. De portalen bevinden zich rondom bekende kunstwerken en andere bezienswaardigheden.

De animatieserie van Ingress wordt ontwikkeld door de Japanse animatiestudio Crafter. Het verhaal draait om de personages Makoto en Sarah die bovennatuurlijke krachten krijgen, omdat er ‘exotisch materiaal’ hun wereld in lekt. Ook wordt in de serie de slechterik Jack gepresenteerd, die met Ingress Prime aan de game wordt toegevoegd.

Ingress: The Animation is vanaf oktober wereldwijd via Netflix te zien.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply