MACBETH exclusief te zien bij Kinepolis

Bijna leek het Nederlandse bioscooppubliek Macbeth te moeten missen. Het indrukwekkende drama met Michael Fassbender (Shame) en Marion Cotillard (La vie en rose) deed het in 2015 goed op internationale filmfestivals, maar kreeg in Nederland nog geen releasedatum.

MacBeth

Gelukkig brengt Kinepolis daar verandering in; de bioscoopketen vertoont de film exclusief in negen bioscopen.Vanaf 1 september 2016 is de prachtige Shakespeare-verfilming Macbeth exclusief te zien bij Kinepolis, Utopolis en Wolff Bioscopen. De deelnemende locaties zijn Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.

Macbeth

De film vertelt het beroemde verhaal van een onverschrokken generaal (Fassbender) die met zijn vrouw (Cotillard) aan zijn zijde de troon van Schotland weet te bemachtigen. Verblind door ambitie en verteerd door wantrouwen wordt hij een tirannieke heerser die steeds verder verstrikt raakt in angst- en schuldgevoelens. De producenten van het met vier Oscars bekroonde The King’s Speech maakten met deze remake van William Shakespeares klassieke verhaal een visueel adembenemende film.

Locaties Macbeth – te zien vanaf 1 september 2016:

Kinepolis Utopolis Wolff Bioscopen
Breda Almere Enschede – Cineast
Dordrecht Emmen Rotterdam – Cinerama
Groningen Zoetermeer Utrecht – City
 

www.kinepolis.nl

 

www.utopolis.nl

 

www.wolff.nl

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply