Nieuwe Captain America: Civil War posters

Deze week zijn er weer een aantal nieuwe Captain America: Civel War posters opgedoken. De posters laten zien dat het team van Iron Man een man / vrouw te kort heeft. Alle posters staan onderaan dit artikel voor als je ze wil downloaden. Naast de bekende helden zoals Black Widow (Scarlett Johansson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Falcon (Anthony Mackie) en Hawkeye (Jermeny Renner) heeft Marvel ook een nieuwe held toegevoegd: Black Panther gespeeld door Chadwick Boseman.

Captain America: Civil War

Captain America: Civil War pikt het verhaal na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron op. Steve Rogers (Chris Evans) geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, in hun pogingen de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident, waar de Avengers bij betrokken zijn, zorgt voor schade, groeit de politieke druk onder leiding van General Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross (William Hurt) om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor hun daden. Een regeringsorgaan wordt opgesteld, om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen van een nieuwe en afgrijselijke vijand.

De verwachting was dat deze Captain America steeds meer op een Avengers film zou trekken, en ik ben er zeker van dat de massa zelfs het onderscheid niet meer kan maken. Maar het verhaal draait niet rond Iron Man, maar wel degelijk Captain America. Maar Tony Stark (Robert Downey Jr.) is ook wel van de partij in deze film en wel degelijk als antagonist. Ook de Winter Soldier (Sebastian Stan) is terug, een personage die in Captain America: The Winter Soldier (2014) misschien iets te kort in beeld kwam.

De filmposters

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply