Recensie: Christmas with a View

Het is weer december en we kunnen dus weer losgaan met één van onze guilty pleasures: Kerstfilms! Ze zijn zo fout, zo voorspelbaar, maar daarom juist zo fijn om te kijken. Je kruipt op de bank met thee of warme chocolademelk, pakt een warm dekentje en legt wat lekkers binnen handbereik. Sit back, relax and enjoy. Welke kerstfilms zijn de moeite waard om te kijken en welke kun je beter vermijden? Vandaag kun je lezen wat wij vonden van Christmas with a View. Eerdere kerstrecensies vind je onder de tag kerst

Plot

Clara is de manager van een restaurant in een resort in de bergen. Ooit had ze haar eigen restaurant in Chicago, maar nu is ze weer terug in het dorp waar ze geboren is. Shane is een celebrity kok die net een reality show heeft gewonnen en nu in het restaurant van Clara komt werken. De vonk slaat meteen over. Clara is echter samen met Mr. Peters bezig met een aantal geheime projecten en dit lijkt Clara en Shane uit elkaar te drijven. 

Christmas with a View

Bevat deze kerstfilm alle clichés die je verwacht? Er is sneeuw, een prille relatie tussen de hoofdpersonen, de familie is present en er wordt kerst gevierd. Toch lijkt het alsof Christmas with a View iets mist. Ik vond de film niet zoetsappig of romantisch, maar wel heel voorspelbaar. Alles gaat eigenlijk net iets te snel en gemakkelijk, er zit nog minder diepgang in het verhaal dan je van een goede kerstfilm mag verwachten. De personages maken geen enkele verandering door, waardoor je niet echt met ze mee leeft en dan wordt er hier en daar ook nog eens slecht geacteerd. Kort gezegd vond ik Christmas with a View dus geen aanrader. 

 

Film informatie

Titel: Christmas with a View
Regie: Justin G. Dyck
Cast: Kaitlyn Leeb, Scott Cavalheiro, Mark Ghanimé 
Speelduur
: 91 minuten
Releasejaar
: 2018
Oordeel: ★★✫✫

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply