Voormalig GTST-acteur Dave Mantel plotseling overleden

Gisteren is Dave Mantel op 37 jarige leeftijd overleden. Dit werd gemeld op zijn eigen instagram-pagina. Dave Mantel is vooral bekend voor zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur zou op een natuurlijke wijze zijn overleden.

Zijn partner Dapheny Oosterwolde en zijn familie vragen rust voor de komende dagen. ,,Onze geliefde Dave is zaterdagochtend 1 december plotseling op natuurlijke wijze overleden. Dapheny en familie vragen voor de komende dagen rust. Je kunt natuurlijk altijd een bericht sturen, mocht je je medeleven willen tonen”, schrijven bekenden van hem op Instragram. ,,Lieve Dave, je bent te vroeg heen gegaan. Er zijn geen woorden die kunnen omschrijven hoe erg we je missen. We houden ontzettend van je.”

Mantel werd eerder dit jaar nog geopereerd aan zijn galblaas, waar hij aal maanden last van had. ,,Nu eerst langzaam weer opbouwen en dan weer tijd voor mooie nieuwe projecten”, schreef hij in juni van dit jaar op Instagram. Een van die projecten is de film Kill Mode, die nog moet verschijnen.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply